Feedback

"Spillene fungerede rigtig godt i understøttende undervisning, børnene blev så grebet af det, at de arbejdede videre med dem i frikvartererne. Det endte ligeledes med konkurrence på tid. Vi har en dreng med ADHD, som fandt helt ro ved spillet. Vores elev på 12 klarede level 3 helt uden hjælp. Han var så stolt!"

-Louise, Socialpædagog Slotsskolen

Image-1
KLS PurePrint - JPEG logo

KLS PurePrint, der trykker vores puslespil bæredygtigt, har skrevet følgende artikel i deres nyhedsbrev om vores produkt og rejsen fra spæd ide til færdigt produkt, der kan hjælpe mange mennesker med at lære!

"Puzzle2learn er en helt unik kombination af leg og læring. Uanset matematik-niveau, så vil de tre niveauer udfordre på en sjov og ny måde. Hjernen kommer i gang med regnestykkerne og læring af tabellerne fremtræder på en helt ny måde. Der er mange kombinationsmuligheder og lærerige timer i Puzzle2learn - det er perfekt som små breaks i undervisningen i skolen eller til lærerige hyggestunder med børnene hjemme. Farverne på brikkerne og materialerne gør det ekstra lækkert at arbejde med."
-Mads Ingvardsen, distriktskoleleder

Artikel om Puzzle2learn i Frederiksborg Amtsavis